Malatya 1 Şubesi

İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

Öğretmenevi düğün salonunda yapılan toplantıya  Eğitim-Bir-Sen Genel başkan Yardımcısı  Murat Bilgin, Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan ,Eğitim-Bir-Sen Malatya 1 Nolu Şube Başkanı Kerem Yıldırım,Eğitim-Bir-Sen Malatya 2 Nolu Şube Başkanı Yaşar Saka, Malatya Genç-Memur-Sen Başkanı Oğuz Güçlü, İlçe Şube Başkanları , yöneticileri ve sendika üyeleri katıldı.

İl  Divan toplantısında konuşan Eğitim Bir- Sen Genel Başkan Yardımcısı Murat Bilgin, milli birlik ve kardeşlik projesi kapsamında ortaya konulan olumlu çabaları desteklediklerini belirtti. Bilgin; “Türkiye’de yıllardır etnik temel üzerinden akıtılan kan artık sona ermelidir. Asırlarca ümmet çatısı altında din, dil, ırk, renk ayrımı yapmadan yaşamış olan insanlar  içimizdeki bazi mihraklar tarafından birbirine karşı kışkırtılmaya, Ayrıştırmaya çalışılmaktadır. Et ve tırnak gibi yaşamış olan insanımızın çeşitli nifak tohumlarıyla ayrıştırılması mümkün değildir. Oluşturulan akil insanları eleştirenler kan çukuruna baksınlar yeterlidir. Kan ve gözyaşı bu ülkenin kaderi değildir ve olmamalıdır.

12 milyon 300bin imzanın gereği yapılsın

Temel hak ve özgürlükler kapsamında hükümetten beklediğimiz, temel hak ve hürriyetlerle çelişen, ucube  yönetmeliği darbecilerle birlikte ait oldukları yere göndermesi ve bir an önce 12 milyon 300 bin imzanın gereğini yapmasıdır.” dedi..

Eğitim Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım ise, Malatya merkezde 4600  İnönü Üniversitesinde de 530 üyeleri olduğunu belirtti.

Sendika olarak hastaneler dahil 35 işyeri ile indirim anlaşması yaptıklarını söyleyen Yıldırım, Genç Memur-Sen Malatya İl Başkanlığı’na ise Oğuz Güçlü’nün Seçildiğini bildirdi.

Memur Sen üyelerine TOKİ işbirliği ile ilk etapta 318 konutun yapıldığını, ikinci etap ve diğer etaplara da başlanacağını bildirdi. Malatya’da yapılan İmza kampanyası, sivil itaatsizlik gibi sendikal çalışmalarını da hatırlatan Yıldırım, “Yaptığımız çalışmalarla Malatya’da bir gündem oluşturmaktayız.Gündeme teslim olan değil, gündemi belirleyen sendikayız”dedi.

İL DİVAN RESİMLERİ

İL DİVAN RESİMLERİ

 İL DİVAN RESİMLERİ

İL DİVAN RESİMLERİ

İL DİVAN RESİMLERİ

İL DİVAN RESİMLERİ

İL DİVAN RESİMLERİ

İL DİVAN RESİMLERİ

İL DİVAN RESİMLERİ