Malatya 1 Şubesi

M. AKİF İNAN 2.VOLEYBOL TURNUVASI

M. AKİF İNAN 2.VOLEYBOL TURNUVASI ŞARTNAMESİ

 

1-Müsabakalarda Türkiye Voleybol Federasyonu oyun kuralları geçerlidir.

2-Turnuvaya takımlar; en az 6, en fazla 12 sporcu ile turnuvaya katılabilirler.

3-Turnuvaya katılacak sporcular MEB?de çalışan kadrolu, sözleşmeli çalışanlar ile ücretli öğretmenler olacaktır. (İşkur, usta öğretici, hizmet alımı vb. personel alınmayacaktır.)

4-Turnuvaya katılacak sporcularda sendika ayrımı gözetilmeyecektir. Sporcular sendikanın hazırladığı yelekleri giyecek olup spor malzemelerini kendileri temin edeceklerdir. Spor ayakkabı harici herhangi bir ayakkabı ile müsabaka alanına girilmeyecektir.

5-Müsabakaların başlangıç saatinde hazır olmayan takımlar 15 dakika beklenir. Bu süre içerisinde salonda hazır olmayan takımlar 3-0 hükmen yenik sayılır.

6-İtirazlar yazılı olarak tertip komitesine 1 gün içerisinde yapılacaktır. Tertip komitesi itiraz dilekçesinin kendilerine ulaşmasının ardından 1 gün içerisinde kararlarını açıklayacaktır.

7-Tüm müsabakalar Yeşilyurt Vali Galip Demirel Ortaokulu Spor Salonu?nda oynanacaktır.

8- Turnuva kurallarına uymayan veya centilmenlik dışı davranan sporcular veya takımlar turnuvadan ihraç edilecektir.

9-Kurumlar arası transfer yapılamayacak olup, personel sayısı 15 ve altında olan kurumların en fazla 2 tanesi birleşerek takım oluşturabilirler. Aynı bahçe ve binayı kullanan okullar tertip komitesinin onayı olması kaydıyla 1(bir) takım oluşturabilirler. Takımlarda en fazla 1 profesyonel lisanslı sporcu yer alabilir.

10-Takım listelerinden, listede kaptan olarak belirtilen kişi sorumludur. Takım listesinin teslimi esnasında listede yer alan her oyuncuya ait nüfus cüzdanı fotokopisi ve Aile Hekimliğinden alınmış Sağlık Raporu listeye ekli olarak teslim edilecektir. Sağlık raporu getirmeyen sporcular takım listesinden çıkartılacaktır. Tertip Komitesine teslim edilen listelere ekleme veya çıkarma yapılamaz. 

11-Her takımın kaptanı müsabaka anında sahada bulunmak ve müsabaka başlamadan önce esame listesini, müsabaka anında ise pozisyon kâğıtlarını doldurarak imzalayıp müsabaka hakemine teslim etmek zorundadır.

12-Turnuvaya katılan takım sayısı belli olduktan sonra takım kaptanları ile yapılacak teknik toplantıda turnuvanın lig usulü veya eleme usulü ile oynanacağına karar verilecektir.

13-Turnuvaya başvuru 30.03.2018 ile 09.04.2018 tarihleri arasında sendikamız binasında yapılacaktır. Teknik toplantı ve kura çekimi 11.04.2018 Çarşamba saat 17.30?da sendikamız binasında gerçekleştirilecektir. Turnuva başlama tarihi 16.04.2018?dir.

14-Turnuvanın yürütülmesinden tertip komitesi sorumludur. Turnuva şartnamesinde yer alan maddeler dışında herhangi bir durum ile karşılaşıldığında tertip komitesinin alacağı kararlar geçerlidir.

15-Katılım ücreti 50 TL olup başvuru sırasında teslim edilecektir.

16-Turnuvada dereceye giren ilk 3 takıma kupa, sporcularına madalyalar ve 1.olan takıma ise eşofman takımı verilecektir.

Katılan tüm takımlara başarılar dileriz.

 

TERTİP KOMİTESİ

Kerem YILDIRIM (BAŞKAN)

Şükrü DEVECELOĞLU

Hamit KAPAN

Alpaslan ÖZDEMİR

Ali AKBAŞ

M. Ali AVŞAR

Murat DOĞAN

Recep ALTINTOP

Erkan ŞİMŞEK

Not: Turnuva ile ilgili sorularınızı e.sosyal44@gmail.com mail adresine gönderebilirsiniz.

Sendika telefon no: 04223251421

 

Takım Listesi :

TakımListesi.doc