Malatya 1 Şubesi

YETKİDE 10 YIL, MUHTEŞEM BULUŞMA

MUHTEŞEM BULUŞMA

Yetkide 10 Yıl, Yetkide İstikrar Temalı Memur-Sen Malatya Buluşmamızı gerçekleştirdik. Sendikamızın 11 kolundan yoğun katılımın olduğu, kurum temsilcilerimizin katıldığı toplantımızı Genel Başkanımızın katılımıyla ve birçok kurum ve kuruluşun müdür ve idarecilerinin ve siyasilerin katılımıyla gerçekleştirdik.

İl Şube Başkanımız Kerem Yıldırım'ın açılış konuşması ile başlayan toplantı, Genel Başkanımız Ali Yalçın'ın muhteşem konuşmasıyla devam etti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık da selamlama konuşması yaptı. Ezanın okunmasıyla iftarlar açıldı ve program sona erdi.


Genel başkanımız Ali YALÇIN'ın teşrifleriyle gerçekleştirdiğimiz YETKİDE 10 YIL, YETKİDE İSTİKRAR temalı Memur-Sen Malatya Buluşmamıza katılan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur ÇALIK'a,Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur POLAT'a, AK Parti İl Başkanı İhsan KOCA'ya, Milletvekili adayları Ahmet ÇAKIR ve Selahaddin Barış PALANDÖKEN'e, İl Müdürlerine, Memur-Sen Adıyaman ve Elazığdan programımıza katılan Başkanlarımıza ve misafirlerimize,Memur-Sen şube Başkanlarımıza, Memur-Sen'imizin çok değerli mensuplarına şükranlarımızı sunuyoruz.


Değerli Genel Başkanıma haassaten şükranlarımızı sunuyoruz.